dissabte, 7 de maig del 2011

Bosses

Bon dia! Ara feia dies que no publicava res... molta feina! i la Clàudia... és ben bé que quan tens nens te n'adones del temps lliure que tenies abans (quan pensaves que no en tenies!!!) però no ho canvio per res del món! quan la vas a despertar als matins i et regala un gran somriure... no té preu!

Bé, avui us volia ensenyar alguna de les BOSSES que he fet a Patchwork. Se'n poden fer de tot tipus, de grans, petites, rectangulars, arrodonides... per totes les ocasions i de tots els colors! una per cada ocasió si voleu... només fa falta temps i dinerets! je,je...




Aquí en teniu una per portar el MAT (base per tallar les teles) i els regles, i una altra bossa per portar l'ordinador portàtil. També us poso la foto del bolso que em vagi fer amb el kit que em vaig comprar a l'última edició de la fira de Sitges.







Que passeu un bon cap de setmana!
i pels que estigueu interessats demà hi ha la Fira Fil a l'Agulla de Tona.

1 comentari:

  1. Todas tus labores preciosas, me encanta especialmente el último bolso, ójala puediera hacerlo. Ya soy tu seguidora, asi podre seguir viendo lo que presentas. Puedes seguirme en mi blog, si lo deseas.
    Un abrazo

    ResponElimina